Let me tell you a story about Winx...
♦Book of Winx♦
Anketa
Koja je vaša omiljena Winxica?






Brojač posjeta
16975
music
About me

Zovem se Arijana. Rođena sam 19. listopada 2003. godine u Rijeci, u Hrvatskoj, gdje živim i sada, a na internetu se najčešće pojavljujem pod nazivom Goth_Fairy_.
Tko sam ja?
Za neke sam ekscentrik u crnom, za neke uobičajena i vrlo prijatna osoba. Ja sama sebe identificiram kao pripadnika gotičke subkulture, vještog sanjara (kao što kaže H. P. Lovecraft u Sanjanom pohodu na nepoznati Kadath), još donekle neiskusnog pisca i donekle iskusnog čitatelja.
Većinu vremena provodim strastveno učeći, jer edukacija uistinu jest jedna od mojih najvećih strasti, čitajući neku knjigu, stresno pišući vlastitu knjigu ili poeziju ili jednostavno filozofirajući. Osim toga, često gledam filmove iz 1. pol. 20. st., anime ili se bavim svojom kolekcijom Winx lutaka.
Volim jesen, povijest, Hrvatski jezik i književnost, fantaziju, horror, glazbu itd..
Ako me želite bolje upoznati, slobodno potrošite malo dragocjenog vremena na moj tematski šaren blog.
Instagram
@BookOfWinx
Blog
subota, listopad 8, 2016


Zdravo Winxeri! Objavila bih ovaj članak prije, no nisam imala interneta pa zato nisam mogla na kompjuter. Jesen se napokon osjeti u zraku, a s njom i moje drugo omiljeno doba godine a to je Halloween. Da, dragi moji, još samo 23 dana do Halloweena. Dan prije ću objaviti post posvećen samo tom divnom danu, tako da se i na ovome blogu osjeti ta divna atmosfera. Naravno, osjeti se i u dizajnu i u glazbi, no eto, da obilježimo i jednim postom. No dobro, današnji je post posvećen glavnoj temi bloga, Winxu. Ovaj članak pišem kako bih vam predstavila neke od Youtube kanala koji su posvećeni Winxu. Ne pratim dugo ovakve Youtube kanale, no dovoljno dugo da vam ih predstavim ovim člankom. Nadam se da ćete uživati u čitanju.

1.Anne of Winx Club



Anne je vjerojatno jedna od najpoznatijih youtuberica koja svoj kanal posvećuje Winxu. Koliko ja znam ona je također i u suradnji s Raindowom (nisam sigurna). Moglo bi se reći da je njen kanal poprilično profesionalan, a kada to kažem mislim da jako dobro upravlja njime. Isključivo ga posvećuje Winxu, dakle nema tema o ničemu drugome osim što ponekad samo obavijesti što se događa u njenu životu. Anne je inače dvadeset-jednogodišnjakinja koja pohađa fakultet u Njemačkoj, a i podrijetlom je iz Njemačke. Baš kao i većina starijih fanova Winxa više cijeni starije sezone, no naravno da skuplja i novije lutke i predmete vezane za Winx. Na njenom ćete kanalu pronaći videe kao što su Winx haul, unboxing ili jednostavan video u kojemu iznosi svoje mišljenje o nečemu iz Winxa bilo to nešto nove sezone, likovi, zlikovci, transformacije itd.. Kada gledate njen video, primijetit ćete da govori njemačkim jezikom, no često ima i engleski prijevod što je vrlo dobro jer mnogi pričaju npr. talijanskim i nema prijevoda pa mnogi koji ne razumiju njihov jezik ne znaju o čemu govore. Annin je kanal vrlo interesantan i preporučujem vam da ga proučite.

2.Winx Revolution



Također vrlo popularan Winx kanal posvećen izravno Winxu. Mislim da su i oni Rainbow partneri, no niti za njih nisam sigurna. Ovaj kanal vode dvije osobe i oslovljavaju se sa Kiko i Brandon. Definitivno su najpoznatiji talijanski kanal posvećen Winxu. Na njihovu kanalu ćete pronaći uglavnom unboxinge lutaka, časopisa i drugih Winx predmeta, a ponekad možete pronaći i Winx pjesme ili novosti o WOW-u. Ustvari, Kiko i Brandon su se tek pred malo pokazali pred kamerama a do tad su samo prikazivali Winx predmete. U videu u kojemu se prvi put pojavljuju oni kao osobe također sudjeluje i Anne of winx Club jer su video snimili kada su svi bili u Italiji na Winx Reunionu. Mogu se pohvaliti da sam ih vidjela na Winx Reunionu, no bila sam presramežljiva da bih ih pozdravila ili nešto, a i bojala sam se da se nećemo sporazumijeti. U svoje videe ponekad stave prijevod, no ponekad i ne i ne volim kada to ne učine jer ih onda ništa ne razumijem budući pričaju isključivo talijanski.

3.Bloom Dragonfire



Ova je youtuberica također iz Njemačke, baš poput Anne of Winx Club. Mislim da mi je ona čak i najdraža. Ima kompletan cosplay Bloom u Magic Winxu i, naravno, preferira starije sezone. U svom prošlom Q&A-u mi je odgovorila na pitanje s Instagrama i zato sam jako sretna. Također ima engleski prijevod, no priča njemačkim jezikom. Isključivo skuplja Mattel Winx lutke i ima vrlo interesantno mišljenje o Winxu. Vjeruje da bi prvi film (Tajna izgubljenog kraljevstva) bio sjajan završetak Winxa jer glavna tema vezana za Bloom i njen planet završava, a četvrta sezona i film Čarobna avantura su dobar dodatak kraju, no nakon drugoga filma bi Winx zaista trebao svršiti. U nekom se pogledu i slažem s njom jer su nove sezone poprilično loše. Peta nije bila toliko grozna, bila je ustvari vrlo poučna. U šestoj mi se Selina jako sviđala i Legendarium je bio vrlo kreativno smišljen, no vidjelo se da je Winx prestao biti ono što je bio. Sedma je sezona uistinu grozna i ne znam mogu li i za koju epizodu reći da je dobra. Neke nisu loše, no niti jedna nije po mome mišljenju uistinu dobra. Dakle, ova youtuberica je ustvari prvo bila winxer, no prestala je to biti početkom ovog desetljeća, no ipak se prije par godina vratila tome jer nije mogla odoljeti starim sezonama i čaroliji Winxa. Zaista mi se sviđa njen cosplay i divna Winx soba. Kao što sam već rekla, mislim da mi je njen kanal omiljeni Winx kanal.

4.Winx Club All Dolls



Iako ovaj kanal daje najveću pažnju Winxu, ima i nekoliko Monster High i Ever After High reviewa ili unboxinga, no najviše se bavi Wixnom. Vodi ga cura koja koliko ja znam seben ikad ne prikazuje. Ona uglavnom ne stavlja prijevod, a govori talijanski, pa mi to malo smeta na njenom kanalu. Ipak, zanimljiv je kanal kao i svi ostali. Volim ovakve kanale jer volim gledati nove lutke i ostati u toku što se događa s Winxom. Često oko praznika kada su sniženja u trgovinama radi toy huntinge što je uvijek interesantno. Ne znam ističe li se još nečim, no u svakom slučaju sigurna sam da će vam se svidjeti i preporučam vam da posjetite njen kanal. U početku sam ju pronašla na instagramu, a kada sam vidjela da ima i Youtube kanal morala sam ga posjetiti. Također sam zaboravila reći da i prijašnje youtubere možete potražiti na Instagramu pod istim nazivom kao što je i na Youtubeu.

5.MusaMelody



Ona je još donekle ,,mlada,, youtuberica jer je tek pred nekoliko tjedana počela raditi videe na Youtubeu. Zbog toga još ne znam baš puno o njoj niti što joj je u planu tj. kakve će videe objavljivati. Za sada se čvrsto drži Winx teme. Govori engleski, no nisam sigurna je li iz Amerike, Engleske, Australije ili od kuda god da je. Za sada je na njenom kanalu nekoliko unboxinga i dva ili tri videa u kojima govori o svojim omiljenim vilama, zlikovcima i sličnim mišljenjima o Winxu. Čini mi se kao vrlo interesantan kanal i preporučujem vam da ju podržite kao novu Winx youtubericu.

6.Katyrina MK



Također vrlo popularna youtuberica. Mislim da je ona najpopularnija na ovoj listi Winx youtubera. Do nje sam došla tako što se pojavljivala u vlogovima mnogih koji su bili na Winx Reunionu 2. Radi razne cosplaye Winxa, no najčešći joj je Stella u Enchantixu. Uživa u raznim cosplayima te skluplja lutke i ostale Winx predmete kao i svi ostali navedeni youtuberi. Vjerujem da je i ona Rainbow partner, no nisam niti za nju sigurna. Također mislim da je najstarija Youtuberica od navedenih jer ima i muža te kći. Uglavnom, njen je kanal vrlo interesantan i ističe se time što često snima sitne Winx Live Action filmiće, a sve to čini sama. Objavljuje i razne reklame vezane za Winx lutke. Definitivno vam preporučam da istražite njen kanal, a možete ju naravno pronaći i na drugim društvenim mrežama.

7.WinxClubVEVO



Na ovome kanalu ćete pronaći videa iz raznih Winx sezona spojena u jedan kratki video. U videima su najčešće neke pjesme poznatih izvođača kao što je Madonna. Videi su vrlo kvalitetni i zabavni jer se često miješaju nove i stare sezone Winxa te tvore jedan glazbeni video. Ne znam tko vodi ovaj kanal, no uvijek je zanimljivo vidjeti tako editirane videe, zar ne?

8.Winx Club Croatia



Ovaj kanal objavljuje razne epizode Winxa na hrvatskome jeziku, a objavljje jednu epizodu gotovo svaki dan. Također objavljuju ona gift videa i slične specijalne epizode. Jedina zamjerka koju imam vezanu za ovaj kanal je ta što ne objavljuju epizode po redu nego su sve promiješane. No ako želite pogledati neku epizodu Winxa na hrvatskome, ovaj je kanal na Youtubeu pravo mjesto za to. Nemaju sve epizode, no redovito ih objavljuju pa će uskoro možda i upotpuniti sve epizode koje im nedostaju.

9.HarmonixCollecter



Ako tražite aktivan Youtube kanal s raznim Winx reviewima, ovaj će vas zaintrigirati. Volim ovakve kanale jer često nabavljaju vrlo stare lutke iz ranih sezona koje više nećete naći u običnim trgovinama te otvaranje paketa u kojima se lutke nalaze podijele s ljudima na Youtubeu. Osoba s ovog kanala priča engleskim jezikom tako da većina može pratiti njena razmišljanja za vrijeme otvaranja paketa s lutkom ili nekog drugog divnog Winx predmeta. Mogu reći da mi se ovaj kanal jako sviđa i predlažem vam da ga proučite.

10.WinxClubEnglish



Ovaj kanal nije preredovit, no kada objavljuje neke videe objavljuje ili neke posebne scene iz Winxa ili cijele epizode na engleskome jeziku. Ovaj je kanal dobar ako želite pogledati jednu specifičnu scenu iz Winxa, no kao što sam već napomenula, ne objavljuje videe redovito. Međutim, videi su vrlo kvalitetni i zanimljivi pa vam preporučam ovaj kanal ako želite biti malo nostalgični li samo letimično proučiti nove sezone gledajući kratke isječke iz epizoda. Također na ovome kanalu možete pronaći i novosti o novome crtiću Rainbowa Regal Academyu. Na ovome kanalu su također i kompletni Winx filmovi što je vrlo korisno za sve koji ih žele pogledati.

 

To je sve od posta. Kao što sam već rekla u uvodu, sljedeći će post biti vezan samo za Halloween i objavit ću ga dan prije tog divnog događaja, a to je 30. listopada. Komentirajte koji se vama od svih navedenih Youtube kanala najviše sviđa i ako znate za neki drugi koji mi možete preporučiti. Također mi recite sve što znate o Regal Academyu. Nisam zainteresirana u gledanju tog novog crtića, no voljela bih se informirati o tome o čemu se tu zapravo radi, tako da ako znate nešto o toem recite mi. Hvala na čitanju, pisat ću vam uskoro. Zbogom do sljedećeg puta!

Autor: Arijana

Naziv članka: WINX YOUTUBE KANALI

Članak napisan: 8. listopada 2016.

Članak objavljen: 8. listopada 2016.

Blog: Winx Cub Teen Girls

Instagram: Goth_Fairy_


 

 

adventureworld @ 12:18 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Arhiva
« » vel 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
Cursor
 • cursor
  Christmas Blue Star
Mirta, moj omiljeni lik iz Winxa
Anketa
Vjerujete li u vile?




O blogu
30. studenog 2012. ovaj mi je blog darovala bivša blogerica imena Nejra.
Prvotno se zvao Adventure world, a ja ga preimenovah u Winx Club Teen Girls. Taj naziv prestao je odgovarati mojoj osobnosti, stoga se sada zove Book of Winx jer to ime obuhvaća dvije stvari o kojima ovisi moja sreća: knjige, odnosno priče, i Winx.
Za neke, Winx je beznačajan crtić. Meni Winx znači sve. To su moje najbolje prijateljice i uzori. Sve što sam postigla u životu na neki način dugujem Winxu. Vodile su me i pokazale mi kako da se razvijem intelektualno, a pomogle su mi ući u svijet mašte, u kojem sam igrom slučaja i ostala. Ovaj blog posvećujem pretežno tim divnim vilama, ali ovdje ćete naći i neke donekle intimne ispovjedi u postovima, rasprave o knjigama i slično.
Uživajte!
Index.hr
Nema zapisa.