Let me tell you a story about Winx...
♦Book of Winx♦
Anketa
Koja je vaša omiljena Winxica?


Brojač posjeta
16975
music
About me

Zovem se Arijana. Rođena sam 19. listopada 2003. godine u Rijeci, u Hrvatskoj, gdje živim i sada, a na internetu se najčešće pojavljujem pod nazivom Goth_Fairy_.
Tko sam ja?
Za neke sam ekscentrik u crnom, za neke uobičajena i vrlo prijatna osoba. Ja sama sebe identificiram kao pripadnika gotičke subkulture, vještog sanjara (kao što kaže H. P. Lovecraft u Sanjanom pohodu na nepoznati Kadath), još donekle neiskusnog pisca i donekle iskusnog čitatelja.
Većinu vremena provodim strastveno učeći, jer edukacija uistinu jest jedna od mojih najvećih strasti, čitajući neku knjigu, stresno pišući vlastitu knjigu ili poeziju ili jednostavno filozofirajući. Osim toga, često gledam filmove iz 1. pol. 20. st., anime ili se bavim svojom kolekcijom Winx lutaka.
Volim jesen, povijest, Hrvatski jezik i književnost, fantaziju, horror, glazbu itd..
Ako me želite bolje upoznati, slobodno potrošite malo dragocjenog vremena na moj tematski šaren blog.
Instagram
@BookOfWinx
Blog - svibanj 2013
utorak, svibanj 28, 2013
Hey svima! Prvo da vam reklamiram blogove: WinxPosts i WhatMakesYouBeautiful. A sada da vam kažem da vam danas pišem o tome zašto ja volim winx, zašto winx vole drugi, zašto je winx super... Dobila sam ideju od Gabynog posta no ne pišem kako sam ga zavoljela, bez brige Gaby, nego pišem o nečem sličnom. Krenijmo, ovo je dugi post nadam se da će vam e svidjeti.Zašto JA volim winx?

Pa... Volim ga jer u njemu svašta možeš očekivat, da bilo tko umre, kao Nabu... Da bilo tko pobijedi, sve je moguće! Nije ono, ova tu će sigurno, sigurno pobijediti! Sjećate se u 3. sezoni kada je Tecna na Androsu nestala, ja to nisam niti malo očekivala. Ili kada je u 2. sezoni došla Aysha? A kada su se Stellini roditelji pomirili? A kada je Bloom otkrila da nije sa Zemlje? Ništa od toga, barem ja, nisam očekivala. A drugo... Zbog winxa sam sada ovdje, da ga nema dosađivala bim se  na kauču. Nebi bila niti na chatu. Nebim upoznala: Hely, Neky, Maju, Reu, Emu, Elmu, Aidu, Mariju, Borislava i još milijun njih! Sve zbog Winxa! A treće... Da nema Winxa sada bih sjedila u kutu i plakala er su Womenice opet tu, ili jer sam u 2. mjesecu dobila 1 iz prirode, ili bim govorila ´´Pre ružna sam!`` Pa ništa od toga ne radim zbog winxa! I nebi napisala onaj post protiv Womenica. Sve je zbog winxa! I još ima razloga!Zašto DRUGI vole winx?

Svi imaju svoje razloge. Možda su im samo ljepe. Možda im je Winx kao meni obilježio djetinstvo. Možda jednostavno... žele! Možda im je Winx zanimljiv. Možda im je super za igru. Možda ih nečime podučava. Možda ih je sa nekime sprijateljio kao mene sa svima sa chata. Možda, možda. Najčešći je slučaj ovaj:´´Otišli su neš pogledati na T-V i vidjeli Winx. Svidio im se i počeli su ga pratiti i postao im je super!`` Kao meni i još mnogima. Nekih su drugi uputili. Ili slično. Ja sam ga počela gledati ovako:´´Naišla sam na njega na you-tube a drugu godinu sam onu koja se zaljubila u Brandona u 2. sezoni vidjela na T-V-u i tada! Počela ga ja gledati!`` Oni koji vole winx neka mi u komove napišu kako su ga zavoljeli.
Zašto su WINX super?

Pa one te mnogim stvarima podučavaju, a i samo crtić je zanimljiv za pogledati. Malo je smiješan a ako ste pogledali filmove i sami znate kako je super. Zakon su igrice od Winxa. Winx su lijepe. A sada evo par razloga zašto su winx super. 1. Dobro se odjevaju i daju inspiraciju kako se odijenuti. 2. Crtić je zanimljiv kao i film! 3. U njihovom časopisu su super savjeti! 4. Neka mlađa djeca se mogu igrati Winxica. 5. Podučavaju te: Nikad ne odustaj, uvijek ima nade... 6.Njihova je muzika zarazna! 7. Njihove su igrice super zabavne! 8. Toliko puno stvari ima u winxu!........ I još ima razloga zašto su Winx SUPER!!!!Što se događa u winx CRTIĆU?

Winxice se bore protiv zla... NE! Nije samo to! Winxice: Nas podučavaju nečemu, izmišljaju super modu, bore se protiv zla, davaju korisne savjete, vježbaju se boriti, imaju i ljubav, spašavaju druge.... Toliko puno stvari a neki bi rekli samo da se winxice bore protiv zla. One još: pomažu, dobivaju nove moći, nasmijavaju nas.... Toliko stvari! Baš zato winx i je super! One još i: izmišljaju pjesme, zabavljaju se, rade partyje, idu na izlete kao ja sutra na BrijuneXD Još mnogo stvari, ne bore se samo!Kave su winx LUTKE?

Ovo je slika winx lutki u 5. sezoni u sirenixu a postoje i u: Believixu kakve imam ja Floru i Stellu, encantixu no te su već odavno otišle i charmixu kojih neznam dali je i bilo u prodaji baš, plodinama ili tako negdije... U believixu su malo °˘˛ˇ ~˛ no su super i dobre za igru i kvalitetne su nekako gumene. U Sirenixu sliče na sebe onako.... A u Harmonixu kakve ja vidim za kupit su prelijepe!!!!!!! U charmixu sliče na sebe isto. Postoje i sirenelutke za na bal postoji iz magic adventure filma i slično.

To je to. Komajte i moje ostale blogove koji su pod blogovi piše Ja i Ja i Ema to su moji blogovi i obavezno ih komajte. Boželijte mi sreću sutra, da vam javim da mi je u nedjelju bila prva pričest i bok valjda!
adventureworld @ 14:28 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 22, 2013
Flora

Ey, pišem ovaj post da vas pitam, ŠTO SE DOGODILO? Da, svi znamo womenice su se vratile, no što se dogodilo? Svi odmah-odustajem od bloga. A upravo pred tjedan dana sam pomislila opet ima winx fanova i blogiova, a sada svi: Marija, Stipe... Svi misle ´´Womenice će me pobijediti`` A ne razmišljaju da womenice baš žele da svi odu sa blogova! Sada ću vam nešto što se stvarno dogodilo ispričati.

Kada sam saznala da se womenice vraćaju, cijeli mi je dan propao.. Kada sam išla spavati sanjala sam da su womenice shvatile-Mi smo grozne cure!-i ostavile su samo neku njihovu glavnu a i ona je propala. U jutro mi je sinulo da napišem ovaj post.

A sada ću vam dati savjete što trebate raditi:

-Ako Womenice provale na vaš blog radijte nove i nove da Womenice od vas odustanu.

-Nemojte odmah misliti Womenice će me pobijediti.

-Ne gubijte nadu.

-Potražijte pomoć.

-Izbrišijte chat.

i još stvari...

A sada ovo se obraćam onima koji Vole Winx. Da vam kažem ovo:

Ja sam gledala winx sve sezone. I naučila sam da uvijek trebaš biti IN... i da nikad ne gubiš nadu, to se i u školi uči! A mi odmah odustajemo!  Možda je djetinjasto no je istina! Mene vaše odustajanje živcira! Zašto?Mislim, znam da se svi bojite Womenica, i ja... Onih njihovih dizzova i onog xoxo, no Womenice i žele da mi odustanemo, one žele:

-Da mi odustanemo

-Da otiđemo sa blogera

-da se bojimo

No mi ne moramo! Možete imati ovakav stav kao ja! Ako mi provale na bilo koji blog ja radim novi. I ne bojim ih se, jer ne mogu do mene u stvarnosti! Ne mogu ni do vas.. Pa molim vas... Marija... još neki. Ne odustajte! Nego, ako provale radite novi blog! Jer to Womenice ne žele, ako to napravite... One odustaju!A sada oni blogovi koje mi je žao ako odstanu:

BloomPetres

TeenMusic

FloraMagic

LifeItsMusic

GirlsAloud

Ima ih još... Nemojte!

A sada drugi dio posta MOJE SLIKE!

Moje Slike

1.Ovu mi je sliku dala Marija jer sam pobijedila u onoj igri.

2.Slika za Mariju jer često koma moje blogove.

3.Slika za Aidu jer u zadnje vrijeme mnogo koma.

i 4.Slika za Maju jer koma i ako je već duže vrijeme nema.

A sada da sa vama podijelim radosnu vijest! Ove nedjelje mi je PRVA PRIČEST!

I ovo je kraj posta. Evo vaših slika i evo što trebate učiniti. U komentare mi recite dali nastavljate sa blogom, bye!


adventureworld @ 11:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 9, 2013
Hey! Hvala na 11 komova! Danas vam pišem o Winx odjeći, npr. neću sada odjeća u 5. sezoni i sve posebno nego ću staviti sliku gdije su sve i pisati, sliku iz 1. sezone i pisati... I tako, valjda će vam se svidjeti. Imamo novi dizz jer sam pobijedila na the best story pa mi je Marija Dala ovaj dizz i pozdrav nakon posta! Hvala ti, a kako ste mi vi? Ja sam dobro, baš ovih dana jesam jer Eva, moja prijateljica, sada je više samnom nego s Larom. A  Lara uvijek želi da je sve po njenom... Grrr! I dobro sam jer se popravljam u školi, u prirodi, matematici... Super mi je! Nadam se i da je vama dobro! E sada jedan blog ima samo 2 koma zapravo 2 bloga pa evo, prvi je moj www.teenteenforever.bloger.hr i drugi www.winxicesuzakon.bloger.hr. Ovaj drugi zapravo nije winx blog nego teen i zove se teen world for you. Molim vas da komate ove blogove! A sada ajmo mi na post!U 5. sezoni winxice kada pjevaju u Tuty Frutty-u su ovako obučene ili imaju još jednu konbinaciju no imaju i ovu. Meni se ova više sviđa!  Aysha: Ima velike kečke. Ljubičaste cipele, majicu i još gore jednu majicu, suknju malo na pruge. Njezina boja je plava. Moje je mišljenje da je dobro izabrala, no joj bolje stoji zeleno.              Flora: Ima mali rep no joj dolje i dalje pada kosa, ima velike čizme a one imaju petu, čizmoštikleXD Ima ljubičastu suknju a ispod još tajuce. Rozu majicu ima. Njezina je boja rozo-ljubiučasta. Moje je mišljenje da se super obukla!            Bloom: Frizura joj je slična Florinoj, kao i čizme. Nosi traper tajice i dugu ljubičastu majicu na leptire. Nosi i rukavice. Njezina je boja ljubičasta. Moje je mišljenje da je lijepa!              Stella: Ima kečke no joj je kosa i dolje, ima cipele koje su ipak i čizme. Nosi suknju i tajice, podkošulju i malu jaknicu. Njena je boja žuta. Mislim da se dobro obukla, no po njoj tu bi bilo još dodataka!XD         Tecna: Kao i obično kratka kosa, cipele, kratke hlaće i tajice, ljubičasta majica. Njena je boja ljubičasta . Mislim da je mogla malo više neobično.       Musa: Ona ima rep, čizme i tajice. Crvanu majicu i malu traper jaknu. Ona nema boje nego joj je stil traper. Mislim da je prekrasna!Ovo su winx u 2. sezoni. Neznam što više reći... Bloom: Normalna kosa, roza haljina sa ljubičastom vrpcom, roze cipele. Njena je boja roza. Moje mišljenje... hm... lijepa je no bolje bi bila plava haljina!          Flora: Normalna kosa i u njoj plavi cvijet. Žuta haljina sa plavim cvijetovima, žute cipele. Njena je boja žuta. Moje je mišljenje da joj super stoji!        Aysha: teško.... Normalna kosa, lila hlaće, lila trenirka i žuta majica.  Žute najlonke i lila tenisice. Njena jeboja lila. Malo je kičasto je moje mišljenje...        Stella: Normalna kosa i plavi rajf. Plave hlaće s nečim žutim... Žuta majica s plavom zvijezdom, narančaste sandale. Njena boja je žuta. Super joj stoji po meni!        Musa: Kečke. Plave hlaće, majica plava s crvenim prugama i remenom. Ima rukave no ne majica nego posebno. Pave cipele. Njena je boja plava. Super joj stoji-moje mišljenje.       Tecna: ljubičasto svijetla majica, hlaće. Kratka kosa i crvene čizme. Njema je boja svijetlo ljubičasta. Mišljenje mi je da joj OK stoji.Sada malo žurim pa ću nabrzinu. Stella: Roza haljina, rep. Na haljini ima nešto malo žutoga. Njena je boja lila. Meni je lijepa.         Tecna: Kratka kosa, rozo zelena haljina i zelene sandale. Njena je boja zelena. Dobro izgleda.      Musa: Obična kosa, nešto u kosi, crvena haljina. Njena boja je crvena. Sviđa mi se.       Flora: Obična kosa, roza haljina s malo dodataka. Njena je boja roza. Prekrasna je po meni!       Aysha: Uobičajna kosa, ima nešto zeleno za dodatak, ljubičasta haljina. Njena je boja ljubičasta. Mislim da je malo pre kičasta.      Bloom: Rep no duga kosa, plavi rajf. Ljubičasto plava haljina. Njena je boja plava. Super joj stoji, bare po meni.

Nije pre dug post no žurim pa je to sve, valjda vam se sviđa, ja am se previše prenapisala, pa bok!
adventureworld @ 18:39 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 6, 2013
Hey, ljudi!!!!!!!!!! Hvala na 12 komova. Puno mi znači toliko komove. E sada, današnja je tema Dark Winx Club. Svi znamo da u drugoj sezoni blom postane tamna zbok Dakara no se vrati u normalu. Počnimo odmah sa postom.Dark Winx su u tamnome. U 2. sezoni je neko vrijeme jedino Bloom u dark Winxu a druge nisu. I ako neki na you-tube ili na google stavljaju slike i snimke dark winxa ili slično. Možda ako budu još u 6. sezoni Winxice budu imale tamnu stranu u njihovoj moći. Neki misle da će tako biti. No neki ne vjeruju niti u 6. sezonu. Stella u dark winxu najčešće je narančasta ili zelena, Flora je rozo-crna, Tecna je plavo zelena, Musa je crna, Bloom tamno plava, Aisha Tamno zelena a Roxy se baš u dark i ne prikazuje, no najčešće je tamno zelena ili crna.Postoje winx dark lutke u believixu. One su prekrasne ali zna se samo slika Bloom i sami je gore vidite.  Malo sam krivo napisala treba pisat winx Dark Dools. No i ovako je dobro. Neki vjeruju da se ovakve lutke mogu kupiti, ja nisam baš sigurna.... Bloom tu ima plavi pramen u kosi i sva je tamno plava i crna, tako joj i najbolje i paše.  Mani je Bloom ovakva prekrasna!!!!! A vama? Recitemi kako se vama sviđa? U komentare!!!!!!Da ne bude samo Bloom na slikamaXD A Aysha je isto prekrasna  u dark Winxu. Nije li? Barem ovdije, ma sve su lijepe no meni je naj Aysha, Crna i zelena boja i nešto smeđe joj super stoji!!!!! Ako ste primjetili sama sam radila slike! Aha, sada kada budu bile igre ćete super nagrade dobiti!!!!! Ajmo mi nazad na našu temu, Nekada su Winxice u dark Moći u jednoj boji kao Aisha na ovoj slici. Nadam se da vam se ovakva Aysha sviđa.Koja je vama naj dark Winx? Meni Aysha, u komentare mi napišite koja je vama naj. Ali sve su lijepe.  Bližimo se kraju posta jer nemam više ništa o dark Winxu pisat ali bolje išta nego ništa ja sam vam puno toga rekla, što više, valjda vam se sviđa. Do kraja 5. mjeseca možete glasati za vilu godine, imate tamo anketu. A sada bok!

adventureworld @ 11:32 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
petak, svibanj 3, 2013
Eeee, pišem o nekim svojim vilama koje sam izmislila bezveze jer neznam o čemu drugom. Bolje da ne pričam tu puno samo malo. Kako ste, kod mene je sunčano i u 18:30 imam trening divan mi je dan. Dobila sam 5 iz prirode, valjda ću ju dogurat na tu 4.. I novi je jedan winx blog vodi ga stipe pa ga komajte www.bloomdragonflame.bloger.hr  Ajmo mi sada na post.

1.

Kaori

Ona je s Solarie i ovdije je u lovixu. Najdraža joj je boja crno-žuta na pruge. Nevoli baš sunčane dane i ne voli pocrniti. Ima mlađu sestru Kokora se zove i ona voli sunce. Kaori se preziva Lonon i majku su joj ubili i ostala je s tatom u vojsci. Evo njene preiče:

Majku Kaori Odveli su razbojnici u ubili ju. Ona je ostala sa tatom u vojsci i borila se. pobijedila je. Preselili su se na Solariu i tamo je odrasla bez majke. Često je pita-Htjela bih se ubiti!-I tako joj ide život.

2.Ania

Ania je sretna vila sa planeta Orhidejea. Ona je princeza i jako je sretna, sve voli. Nikad se ne ljuti1 Njezin govor:

Ona je puno toga prešla. Borila se za svoju krunu. Nema dečka i jako je znatiželjna. Nema loše osobnosti i ima i oca i majku. Preziva se Liphea što je ime jednog planeta. Zato i je princeza planete.

3.Divila

Vila močvara. Dolazi sa Paralis planeta. Preziva se Mikielo. Njezin život:

Bila je puno puta zarobljena i skoro je umrla. Spašavala je svoj planet i jako je agrasivna. To je naslijedila od tate Rosua a on je umro jer se za nju žrtvovao.

4.Amizia

Mlada vila plašljiva je i manje je poznata. Njezin život:

Njezina je majka bila indijanka i htjela je ubiti i nju i sve zato ona i je plašljiva.  Nema ni mame ni tate i dolazi sa Androsa, sada je sirena.

5.Sestre Vila

Karina: Vila krvi. malo je zlikovita i nije presretna sa svojim životom

Ahisa: Vila cvijeća. Suprotna od Karin.

Život:

Dolaze sa Paralis planeta. Nemaju tatu, samo vješticu mamu. One su vile ratnice.

6.Cudi

Cudi je uvijek nasmijana vila. Sretna je ijako pametna Život:

Mama joj je živa i preziva se ona i njena obitelj Clasisos. Dolazi sa kraljevske planete Klautininios.

A sada jedna od ovih vila je vila godine. Napravim anketu pa glasajte za neku!!!!!!!!!!!
adventureworld @ 16:44 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Arhiva
« » svi 2013
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Cursor
 • cursor
  Christmas Blue Star
Mirta, moj omiljeni lik iz Winxa
Anketa
Vjerujete li u vile?
O blogu
30. studenog 2012. ovaj mi je blog darovala bivša blogerica imena Nejra.
Prvotno se zvao Adventure world, a ja ga preimenovah u Winx Club Teen Girls. Taj naziv prestao je odgovarati mojoj osobnosti, stoga se sada zove Book of Winx jer to ime obuhvaća dvije stvari o kojima ovisi moja sreća: knjige, odnosno priče, i Winx.
Za neke, Winx je beznačajan crtić. Meni Winx znači sve. To su moje najbolje prijateljice i uzori. Sve što sam postigla u životu na neki način dugujem Winxu. Vodile su me i pokazale mi kako da se razvijem intelektualno, a pomogle su mi ući u svijet mašte, u kojem sam igrom slučaja i ostala. Ovaj blog posvećujem pretežno tim divnim vilama, ali ovdje ćete naći i neke donekle intimne ispovjedi u postovima, rasprave o knjigama i slično.
Uživajte!
Index.hr
Nema zapisa.