Let me tell you a story about Winx...
♦Book of Winx♦
Anketa
Koja je vaša omiljena Winxica?


Brojač posjeta
16975
music
About me

Zovem se Arijana. Rođena sam 19. listopada 2003. godine u Rijeci, u Hrvatskoj, gdje živim i sada, a na internetu se najčešće pojavljujem pod nazivom Goth_Fairy_.
Tko sam ja?
Za neke sam ekscentrik u crnom, za neke uobičajena i vrlo prijatna osoba. Ja sama sebe identificiram kao pripadnika gotičke subkulture, vještog sanjara (kao što kaže H. P. Lovecraft u Sanjanom pohodu na nepoznati Kadath), još donekle neiskusnog pisca i donekle iskusnog čitatelja.
Većinu vremena provodim strastveno učeći, jer edukacija uistinu jest jedna od mojih najvećih strasti, čitajući neku knjigu, stresno pišući vlastitu knjigu ili poeziju ili jednostavno filozofirajući. Osim toga, često gledam filmove iz 1. pol. 20. st., anime ili se bavim svojom kolekcijom Winx lutaka.
Volim jesen, povijest, Hrvatski jezik i književnost, fantaziju, horror, glazbu itd..
Ako me želite bolje upoznati, slobodno potrošite malo dragocjenog vremena na moj tematski šaren blog.
Instagram
@BookOfWinx
Blog - ožujak 2013
srijeda, ožujak 27, 2013
Eeee, ljudi! Ovo je zadnji dio priče. Hvala na 11 komova! Toliko komova mi puno znači! Prvo ovako do sada su u grupi: Aida i Mini_J-Amina. Evo vaših slika:

Amina

Aida

Te slike imajte... A sada da mi završimo tu priču. I za onu koja vodi blog bloom peters u slijedećem ću postu napisati priču za natječaj. Može? Hvala.

Story about Winx

Winxice su žurile a Flora je jadna plakala i bilo je jedan sat da Flora postane vojnik vile Orhideje. Winxice su došle.-Stani!-Rekla je Stella.-Ma da, Soros pozovi vojsku!!!!- I vojska krene na Winxice.-Napad brojeva!-Sunce!-Napadale su Winxice no nisu uspijevale.- Čar zmaja!!!-I tako su uskoro svi vojnici pali pred vile.-Ma da, evo vam još, VoNoLiOs!!!!-I životinje napadnu Winxice.-Svijetlo!-Music toun!!!!-I životinje se odsvijeste i otiđu.-Jako ste jake no preko mene nećete proći, losuson!-I kukci će na Winxice.-Vodo ljepilo!-I kukci poumiroše.-Dobro, još 10 minuta, sada se samnom borite! Struja.-AAAAAAA!-Ja ću spasiti Floru!-Tecna odveže Floru i Flora i Winxice napadnu zlu vilu Orhideje.-Neee!-Pobijedile smo!.Nakon 2 dana sve proslave Uskrs i sve je bilo super!-Sretan Uskrs i vama!!!!!

TEEN STRANA

Nokti!!!^.^

Svi sada pišu o noktima pa ću i ja... Volim si nalakirati nokte! Baš ću ih danas nalakirati. No nokte mogu nalakirati samo kada nema škole ili kada idem negdije. No krenimo!1.Ovi su nokti lijepi i fora!XD A sada evo kako odabrati boje: Morate odabrati svoju naj boju. Nakon toga svaku boju isprobati. I onda nalakirati po svom odabiru.

2.Morate pažljivo lakirati, i ne nalakirati kožu. Ja sam od 8 godine, prošle, sama lakirala nokte.

3.Moraš nalakirati notke kako ti boja paše uz odijeću. Kako ti paše uz kosu ili nakit. Moraš imati dobar ukus zato i za odijeću.

4.Uvijek moraš znati za koga se lakiraš, pa da i po njemu odabereš boju, da te pohvali.Nokti su meni svakako nalakirani lijepi! Ja sam jednom nalakirala nokte u narančasto a u sredini nokta sam jednu crvenu točkicu stavila, prošlo ljeto. Bilo je prezakon!!!! Meni su najbolje boje za nokte: Roza, narančasta, ljubičasta, crvena i plava. Te boje na noktima obožavam!!!!!!Ja volim nalakirati nokte i onda na ruke staviti prstene. To je onda najbolje! Ili ovako na točkice i prugice si nalakirati nokte. U raznim bojama su nokti najbolji!!!!Sviđa mi se kako Lady GaGa i Avril Lavigne bojaju svoje nokte. Super mi je to! I Katy Pery. I ona dobro boja nokte!!!!

Pa, to je to.. bb

By: MAGIC WINX WORLD A


adventureworld @ 15:46 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 19, 2013
Čao, judi! Kako ste! Istina, imam super ideju da osnovam grupu protiv womanica i onih koji mrze winx i svih koji su tako glupi. U njima mogu biti oni koji imaju chat, da se tamo nalazimol, tko želi u grupu samo će mi reći u komovima. Još ćemo o njoj pričati no prvo glavni dio post! Imam zapravo 4 koma, 2 sam ja pisala. Razočrana sam i ako ja komam vama, naprimjer Nejri da brže piše post, ona neda i ako reče! I zbog toga sam odlučila pisat duge postove no dugo onda ne pisati. Stvarno sam razočarana. Prije sam dobivala po 12 komova a sada! Što se dogodilo?! Komajte molim vas!!!! Hvala vam na barem ta 4 koma.

STORI OF WINX

Flora je lutala šumom kao nenormalna. Bila je gladna no to joj nije smetalo. Krenula je kraj potoka i srela medvijeda. Brzo se popela na drvo i vrištala.-Bježi od mene zvijeri!-Govorila je. Nakon sat vremena medvjed je čuo zvuk Koraljne cipele i brzo pobijegao. Flora se spustila i vidjela vilu Orideje s dvoje vojnika.-Oh, nemoguće! Jedva sam čekala ovaj trenutak! Vilo Orhideje cijelivas dan i noć tražim molim vas, moje su me prijateljivce napustile, primijte me u vaš dvorac!-Molila je flora.-Misliš na onu rupu?-Rekao je jedan vojnik.-Naravno, Flora, divno ime, pođi samnom!-Flora se zatrči i otiđe sa vilom. Došli su u jazbinu.-Flora, gdije su ti prijateljice, nisu te smijele napustiti!-Otišle su, no ja nisam htijela!-Rekla je.-Ovaj divan Velebit...Ntko nebi smio napustiti.-Govorila je dok je s Florom pila čaj.-Da, ovo je divno mijesto!-Flora će.-Svi su poželjni, vila Mara je jednom rekla da ide, kada bijaše tu, pa smo ju na čaj pozvali, da ostane!-Divni ste, moje su prijateljice mislile da ste vi ona zla >>vladarica<< koja bi nas istjerala!-Pa ako ti nisi, bila si jako glupa!-Što!?-U tom trenu Flora zaspi od otrovnog čaja.-Stvarno je mislila da sam ja dobra vila? HaHaHa! HaHaHaHa!!!!!

<Zla vila Orhideje

Winxice su do tada žurno išle tražiti biljku koja će izlječiti Floru.-Što ako ju je vladarica uhvatila?-Pitala je stella, a Bloom odgovori:-Nadajmo se da nije!-Moj kompjutor nema signala na zapadnoj smo strani! Na pravom smo putu!!!-Tecna je rekla. Žurno su trčale i došle do same pustinje na planini.-Ovo tu nije smijelo biti, ne na ovoj planini!-Rekla je Aysha.-Tako je pusto.-Bloom je rekla.-Nema veze, moramo spasiti Floru, što ako sada leži u kavezu i čeka da joj vladarica nešto loše učini!-Musa je rekla.-Ne, Flora nije tako glupa, nije sada iza rešetaka, nije!!!!!-Rekla je Stella.-Možemo je spasiti, idemo!-Bloom je rekla, sve uzviknu:-WINX Harmoix!!!!-Snaga im je rasla i Tecna je locirala biljku koja im treba za Floru.-Krenijmo sada, idemo Winx!!!!-Sretno je rekla Bloom.-Oh, gdije sam.-Kod Flore smo...-Zar neznaš, zarobila te vladarica, vila Orhideje Anita!-Ne, ti bi trebala biti dobra vila, koja pomaže drugima!-Varaš se Flora, zla sam! I nitko nesmije biti ovdije na planini, no ti jesi!!!!-Winxice su bile upravu, mora da imam neku bolest ili zarazu kada još mislim da ovo nije prava vila Orhideje!-Jadna Flora ležala je zavezanih ruku kada joj vila Orhideje priđe.-Nemaš moći, imaš bolest koja te tjera da i dalje vijeruješ u mene! Još malo, i biti ćeš moj vojnik kao vila Mara, HaHaHa!-Ti si zla viještica...-Jedva je rekla Flora.-I što ćeš ti poduzeti, prijateljice su te napustile! Ne misle više na tebe!!! I nikada iše niti neće kada postaneš moj vojnik!-Kraljice, Flori nedostaje ljutnje, ne može ako nema ljutnje postati vojnik.-Šuti Zeus, vidjeti ćeš. Flora će dobiti malo denka od Lilke i biti će ljuta i biti će moj vojnik!!!!!-Uredu, kraljice, shvatio sam sve...-Tako se vila Orhideje smijala i rugala Flori.

<Flora je iza bila zavezana

Winxice su se u to vrijeme borile sa škorpionima.-Mislim, jesu otrovni, no HALO! Ovi su i ogromni!-Rekla je Musa.-Vatrena strijela dubina mora! Ah! Nepobijedivi su!-Bloom je imala sve manje energije.-Imam ideju, tamo je ona biljka, to je ta. Ja ću nas spaditi vi samo dajte sve od sebe da se oni naljute!-Rekla je Tecna.-Ok, hei Škorpo vidi ja Stella te pozivam da ti sredim frizuru, stvarno je loša! Ono!-Škorpioni ju napadnu.-Makni se Stella, Požar brojeva!!!-Radi, hey gdije ti je cura, o da, tko bi ti niti htio biti cura!!!-Evo i tebi!, I tebi i svima vama!-Imamo ljek!!!!!Flora je imala još sat da ne postane vojnik, hoćeli Winxice stići..?

NASTAVLJA SE...

I đšto će biti? Vidjeti ćete slijedeći put. A sada druga temica. U grupi bi po meni bile: Gaby, Maja, Neky.... Tko god hoće! Mi bismo bili protiv  Womenica ili onih koji mrze Winx, Davali bismo savjete i svetko tko se učlani u to,dobiti će u slijedećem postu sliku koju si mora spremiti da bi bio u grupi. Na toj će slikici biti Bloom ili tko ne gleda Winx PLL i na njemu ime bloga i vaše ime. Morate mi reći koje ćete boje jedino. I to je sve. Ili mi vi recite kakav biste. To je to, bb. Primjerke ćete dobiti na chatu ili tako.

BY: MAGIC WINX WORLD A


adventureworld @ 14:48 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
subota, ožujak 9, 2013
Eee, ljudeki! Jako sam razočarana! Imam samo 7 komova!!!!!! Jedva da sam htijela pisat pa sam odlučila da hoću! Slijedeći put molim vas više i brže komajte!!!!! Mislila sam da blogu raste popularnost!!!! DX Vidite imam novi dizz koji sam sama sredila, imam novi blog od mene i Eme www.winxiceteen.bloger.hr i to su slabiji događaji koji su se događali. Počela sam gledati PLL i obožavam tu seriju! I vi je gledajte!!!!!!! Počnimo odmah sa nastavko priče!

Story!

I tako su nastavile svoj put, uskoro su se popele gore, i na vrhu planine prenoćile sretno jedući kolačiće. Sutra dan se prvo probudila Flora i spazila malog rakuna.-Hey, maleni!-Rekla je misleći kako je sladak. Rakum je počeo puhati i raspružio je panđe, pa je Flora maknula pogled od njega i spazila kako su cure obučene u smeđe, na kratke rukave, izišle iz grma. Imale su kacige, krila i strijele. Gađale su rakuna koji je otišao i jako se preplašio.-Makni se, rakun je jako opasan!-Rekle su i prišle Flori.-Što vi radite ovdije! Ovdije ne spadaju stranci!?-Probudile su se i ostale i ispričale se i rekle da su na izletu.-Kako ste prošle čarobna vrata?-Pitala je jedna.-S čarolijom.-Nači moćne ste, otiđite i ne vraćajte se!-Svađale su se.-Zašto da odemo?-Upita Stella.-Niste poželjni!-Winxice se spakiraju i reču da samo žele u malu šetnju.-Ako ne odete do ponedjeljka, a danas je subota, vidjet ćete od krljice!!!!!!.I tako pođu u šetnju.Nakon šetnje su nešto pojele i onda se zapričale.-Do ponedjeljka, tako malo?-Tako su nam rekle.-Ali Bloom, ovdije je divno!-Stella, ja neću imati problema s tom kraljicom, ona je sigurno moćna!-Imaš pravo, Stella, tko zna što nam ona sve može!-Aaaaa...-Pričale su o tome i sve mislile i na kraju pitale:-Tko im je kraljica?!-Možda ona vila Orhideje?-Ma ne Stella, ona nije!-Da Flora je u pravu, ona im sigurno nije kraljica!-Da....-Tako su o tome razmišljale i na kraju zaspale. Sanjale su čudne snove. Musa: Sanjala je neku vilu koja pleše valcer i viče ˝Upomoć!!!˝. Stella: Sanjala je da je u maloj kutijici i da je prašnjava. Bloom: Sanjala je da leti i ne može se spustiti. Flora: Ona je sanjala ja se spušta toboganom i ne staje. Aysha: Sanjala je da je u kompjutoru. Tecna: Ona je bila struja u snu. Čudni su to bili sni. U jutro su pričale o njima i transformirale se i krenule se zabavljati! I tako je prošla i nedjelja...-Idemo-Rekla je Bloom.-Ne!-Grubo je rekla Flora.-Ne idem, ovo je divno mijesto i ne idem! Nikako! Ne idem kući još!-Moramo!-Winxice su joj rekle.-Idite, ja se na bojim kraljice, i ostajem ovdije dok ne prođu praznici!-Nee, Flora!-Idite.-Flora je dobila bolest Alaru.-Čuo se glas.-Što je to?-Ta bolest ima valike poslijedice, ne želi otići kući! Lijek je rijetka Ciklama. Nađite je i izliječite.-Flora je tata pobijegla u šumu.-Nađimo taj lijek!-Rekla je blom i sve su otišle po lijek.

NASTAVLJA SE

____________________________________________________________________________


To je to od priče. Sada neke novosti o blogu i tako.NOVOSTI

Ovako, postovi će biti duži i štosniji. Više komanja želim. Biti će bolje slike i sve će biti bolje. Dizzovi će svi skoro biti od mene, sada ih znam raditi. Sada se potpisujem kao: Magic Winx World A. Slike za nagrade će biti bolje. I sve će se skoro poboljšati. Sada ću čekati malo duže da dobijem komove. Imati ćemo češće partyje. Imamo i Teen stranu ponekada.

To je to od novosti i posta. Brzo komajte i bok!

By: MAGIC WINX WORLD A


adventureworld @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
petak, ožujak 1, 2013
Ei, ovaj put pišem priču! Imam samo 14 komova no ok, nije stvar u komovima. Želim pisati! Želim vam seći da posijetite Winx Club Magic da ne prestane raditi!!!!!!!! I komajte taj blog i moj novi www.teenteenforever.bloger.hr sada imam 2 bloga! Teen i Winx blog!!! Komajte ta dva bloga hitno!!!!!! Priča je duga i zanimljiva! Danas je 1.3.2013. A priča je o proljeću, i kako su Winxice provele proljetne praznike! Super je priča! Počinjemo!Danas je zadnji dan škole prije praznika. Učiteljica je vilama pričala o nevjerojatnoj sreći kada se ima čarolija. Vile su morale nacrtati onakav cvijet gore. Naslov je bio>>CRTAM SRETNU ČAROLIJU<< Vile su morale svoju maštu baciti na veliko razmišljanje. Nitko nije znao što će njegov crtež ispasti. Stella se stvarno uživila. Nacrtala je divan cvijet! Prekrasan je bio!

-Imaš talenta Stella! Uz ovakvu disciplinu, vile, vi ćete biti umijetnice! Samo tako nastavite! Ovo će utijecati na vašu ocijenu! Želim vam sretne praznike i doviđenja!

Tako je učiteljica otišla. Vile su otišle iz učionice i sretno pričale što će raditi ove praznike. Winxice su se dogovorile skupa ići na izlet, u prekrasne planine gdje je jako puno cvijeća. U toj je planini živjela vila cvijeća tjst. Orhideje. Flora se za to jako zainteresirala. Bila je jako uzbuđena zbok njihovog izleta! Svima je pričala gdije će ići. Bio je zadnji sat i vile su izlagale svoje priče o čaroliji proljeća. Tu je majstorica bila Musa. Najbolja je bila u razredu!!!! Jako se time ponosila. Prošao je i taj dan. Winxice su krenule na zemlju i odmah sutra dan krenule su na izlet. Bile su jako uzbuđene. Bilo im je dosadno pa su započele razgovor.

-Što misliš Stella, kakva je ta planina?

-Neznam  Bloom, no sigurno je kraljica vila i vila Orhideje prekrasna!

-Crtaš je?

-Da.

I tako su pričale o stelinom crtežu koji je isto bio jako lijep.  Stella je bila jako talentirana oko crteža. Mogla bi postati umijetnica, kao i dizajnerica.

Ovo je njezin crtež. Bio je pun truda. Winxice su se jako zabavljale dok su putovale, Flora je rekla Winxicama o jednoj legendi.

-Kaže se da ta vila ima naj veću moć na svijetu!

-Zanimljivo!

Osim ozbiljnih stvari one su se šalile i zabavljale i glupirale.... Bile su nestrpljive i nisu znale kada će stići. Bus se je nakon pola sata zaustavio.

-Stali smo? Putujemo tek sat i post!

-Ne, tu je neki prolaz i treba ga otključati.

-Kako ćemo proći?

-Naravno! Nama se uvijek mora nešto zbrkati!

Winxice su stajale i razmišljale što da naprave da izađu. Tecn je imala puno ideja, no ni jednu nisu mogle ostvariti. Čekale su i pomalo plakale jer su im praznici propali. A onda se Stella posijetila.

-Ja znam kako moram napraviti svijetlu kuglu i to je to!

-Napravi!

Stella je napravila kuglu, oslobodila prolaz, i one su sretno prošle.

-Napokon!!!

-Cure, uskoro smo tamo! Sada idemo prema gore!

NASTAVLJA SE

______________________________________________________________________________

To je to, priča se nastavlja i to je to. Vidimo se u slijedećem postu!By:Arijana_Dance_Quen


adventureworld @ 14:18 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Arhiva
« » ožu 2013
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Cursor
 • cursor
  Christmas Blue Star
Mirta, moj omiljeni lik iz Winxa
Anketa
Vjerujete li u vile?
O blogu
30. studenog 2012. ovaj mi je blog darovala bivša blogerica imena Nejra.
Prvotno se zvao Adventure world, a ja ga preimenovah u Winx Club Teen Girls. Taj naziv prestao je odgovarati mojoj osobnosti, stoga se sada zove Book of Winx jer to ime obuhvaća dvije stvari o kojima ovisi moja sreća: knjige, odnosno priče, i Winx.
Za neke, Winx je beznačajan crtić. Meni Winx znači sve. To su moje najbolje prijateljice i uzori. Sve što sam postigla u životu na neki način dugujem Winxu. Vodile su me i pokazale mi kako da se razvijem intelektualno, a pomogle su mi ući u svijet mašte, u kojem sam igrom slučaja i ostala. Ovaj blog posvećujem pretežno tim divnim vilama, ali ovdje ćete naći i neke donekle intimne ispovjedi u postovima, rasprave o knjigama i slično.
Uživajte!
Index.hr
Nema zapisa.