Let me tell you a story about Winx...
♦Book of Winx♦
Anketa
Koja je vaša omiljena Winxica?


Brojač posjeta
16975
music
About me

Zovem se Arijana. Rođena sam 19. listopada 2003. godine u Rijeci, u Hrvatskoj, gdje živim i sada, a na internetu se najčešće pojavljujem pod nazivom Goth_Fairy_.
Tko sam ja?
Za neke sam ekscentrik u crnom, za neke uobičajena i vrlo prijatna osoba. Ja sama sebe identificiram kao pripadnika gotičke subkulture, vještog sanjara (kao što kaže H. P. Lovecraft u Sanjanom pohodu na nepoznati Kadath), još donekle neiskusnog pisca i donekle iskusnog čitatelja.
Većinu vremena provodim strastveno učeći, jer edukacija uistinu jest jedna od mojih najvećih strasti, čitajući neku knjigu, stresno pišući vlastitu knjigu ili poeziju ili jednostavno filozofirajući. Osim toga, često gledam filmove iz 1. pol. 20. st., anime ili se bavim svojom kolekcijom Winx lutaka.
Volim jesen, povijest, Hrvatski jezik i književnost, fantaziju, horror, glazbu itd..
Ako me želite bolje upoznati, slobodno potrošite malo dragocjenog vremena na moj tematski šaren blog.
Instagram
@BookOfWinx
Blog - veljača 2013
srijeda, veljača 20, 2013
Nemojte mi zamijeriti no nagrade su malene jer nemam inspiracije niti vremena, krenimo na njih!

1.Tyni: Njezin je blog sup i morate ga posijetiti! www.winxclubstella.bloger.hr!

2.Hely. Blog popcorn uglavnom svi znamo i super je!

3.Maja, TeenMusic, obavezno posijeti!

I Rea se vratila pa joj želim poželiti dobrodošlicu!Welcome back!

A sada evo testa koji je super, i ako ga riješite saznat će te KAKAV STE PRIJATELJ!

10 je pitanja, vi njih riješite, nemorate pisati u komentare. Ali ako želite možete. Napisat ću vam i rezultate!

1.KAD TI NETKO PONUDI POMOĆ ZA UČENJE, A NIJE POPULARAN TI:

A.Primiš, usput ga i upoznaš

B.Razmisliš malo i pitaš nekog za savijet

C.Odbiješ, nekog ćeš drugog naći!

2.KAD PRIPREMAŠ DRUŽENJE, POZOVEŠ:

A.Sve prijateljice!

B.Kako ti mama dopusti.

C.Samo najbolju.

3.ŠTO POKLONIŠ PRIJATELJICI ZA ROĐENDAN?

A.Točno ono što i želi!

B.Što nađeš.

C.Nešto sitno, kao što je i ona meni.

4.ŠTO PONUDIŠ PRIJATELJICI KADA DOĐE KOD TEBE DOMA?

A.Dali će jesti, što da radimo, želi li voća...

B.Ono što ona traži.

C.Ništa.

5.KOLIKO IMAŠ PRIJATELJICA?

A.Cijeli razred!

B.Imam ih oko 8.

C.3 no jako dobre!

6.TI I TVOJA PRIJATELJICA IMATE:

A.Puno zajedničkih stvari!

B.Malo zajedničkih stvari.

C.Niti jednu zajedničku stvar!

7.SVAĐATE LI SE?

A.Ne!

B.Ponekad.

C.Često...

8.KOLIKO SE DRUŽITE?

A.Svaki dan, čak i u školi!

B.Svaki tjedan 3 dana.

C.Samo vikendom...

9.ŠTO NAJ RAĐE RADITE?

A.Glupiramo se!XD

B.Pijemo kavu u gradu...

C.Ovisi...

10.VOLITE LI WINX?

A.Oboje!

B.Oboje ne.

C.Samo ona da.( Ili samo ja)Naj više odgovora A:

Ti si najbolja prijateljica svima! Uvijek si poželjna i nikog ne izbjegavaš! Stvarno si jako posebna cura/dečko! To ti je super osobnost!

Najviše odgovora B:

Nije da nisi dobra, samo ponekad radije ostaneš doma i čitaš knjigu ili tako nešto... No voliš i izlaske!!!

Najviše odgovora C:

Malo izbjegavaš druženja, i nisi uvijek poželjna... Popravi se!

To je to, bb

By:Arijana_Dance_Quenadventureworld @ 14:08 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
četvrtak, veljača 7, 2013
Eeee ljudi!!! Evo došla sam od frizerke, moram vam tu priču ispričat!!! Od škole sam s mamom išla k frizerki u jedan popodne. Došli smo, frizerka Karolina je taman otišla pa me šišala Natalia. Ona je pričala, nije ni gledala što radi...Jednostavno je čarala!!!! Zatvorila sam oči i mislila:-Valjda će me barem ok ošišati...-Bojala sam se!!! Mislim...Nije ona čudotvorac da može ne gledati a napraviti mi super frizuru! Tako sam čekala, uživala, zabrinjavala se... Ono, jednostavno nestrpljivo čekala. Bila sam godova. Pogledam se ja i promrmljam-Stvarno je čudotvorac...- Izgledala sam kao cura na slici u časopisu!!! Sad sam došla, pobijegla u kupaonu i vrištila koliko sam lijepa!!! Stvarno sam izgledala moderno i sve....Ne mogu zamisliti ljubomornu facu Lare iz škole!!!!XD Evo joj!!!!! Dobro, krenimo na post, imat ćemo:Kviz, teen stranu, priču.... I slično! No prvo ćemo se dobro nabrbljati o mojoj frizuri!!!!!!!!!!!! HeHe, šalim se!!!XD Krenimo mi na priču, nije baš winx, uopće nije winx! Jedam mali dio je o njima, zapravo o glasanju, za jednu winxicu. Ok, krenimo mi na priču!!! Počnimo!!!!

Ah, ta škola!XO

-Da, ja sam Lea. Ona Lea koja je jako sebična po tračevima.

Govorila sam dečku koji me pitao dali sam ja Lea Torodas. Znate što? Naj bolje da počnem priču od početka!.....Vidite, ja sam imala 5 iz Hrvatskog, jedina u razredu... I prozvali su me štrebericom broj 1, nisam štreberica, ja učim, ne pamtim! Zadirkivalin su me svi kako sam pojela 8 sendvića u 3 minute! A pojela sam 8 keksa u 8 minuta! Tada su me prozvali žderačom! Onda sam shvatila da se moja prijateljica upucava mom bratu. Onda su nju prozvali posebnom, jedina se to usudi, a ona je dala trač da se s njim žvalila!!!DX Pukla sam i opalila joj šamar! Ona je rekla da to neću raditi kad se oženi za mog brata! Još sam više pukla! A tek idem u 5. razred ne smijem imati ovakav život!!!!! Mami sam rekla da mi se brat žvali, a ona me podragala i otpilila! Slijedeći dan je petak, pišemo ispit iz matematike. Tina mi govori:-Mislim da Nora ima dečka, tvog brata!-Nora je ona koja je dala trač da se s njim žvalila. Zaderala sam se na razred, kao predsjednica razreda:-Ja mislim da svi vi niste ni upola pametni kao ja!!!!-I otišla iz razreda. Tada je došo trač u novine:SEBIČNA LEA!!! I tako je došlo do ovoga.Tada mi je rekao:-Sigurno ti nisi ni upola dobra kao niti jedna beba!-Odbrusio je i otišao. Jednostavno...Za 8 dana sam otišla u drugu školu, na Viškovo. Tamo je puno bolje!!!!

Eto, toliko o priči, sada teenstrana!

Teen strana-Čudne frizure poznatih zvijezdi!!!XDOvo nije baš čudna frizura, no crno i ljubičasto paše. Svi znamo da je ovo Katy Pery. Ona ima jako čudne frizure, i zelenu, plavu, rozu...U svim bojama! Meni je čudno kako se svako malo farba, to joj ošteti kosu! I to dosta jako da ne može svako malo izlaziti i slikati se i sve to! Ili nabije koju periku na glavu?! Aaa?XD No ima jako dobru maštu za frizure!Lady GaGa nosi perike, i ima jako, jako, čudan ukus. I uvijek se odijeva čudno, čak je nosila haljinu od mesa. Ima i čudan ukus za šminku, žarko crvena, plavo-plava, crna...Isto je jako otkačena i spontana!!!!!Nicki također nosi i rozu, zelenu, šarenu...Ona pogotovo!!!!! I za odijeću i frizure! Tako mi je fora što se ponekad obuče u ona šareno i u sve slično tako!!!!!! Još malo i obući će zmiješane krpe i sve to...XD I jako joj dobro, što je najbolje, sve joj te boje stoje!!!!!!!!!

Kviz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 je pitanja, vi sami u komentare odgovarate, pitanja je svakakvih, imati ćemo 1.,2. i 3. mijesto. Pitanja su vezana za mene.

1.Koliko imam godina?

2.Dali slušam 1D?

3.Jeli mi sa chata bolja slika sa natpisom ili baš slika, to pogađajte...

4.Želim li još jedan blog, sa nekim mojim prijateljom-prijateljicom?

5.Ovaj blog je prije bio od Nejre?

6.Koja mi je naj životinja?

7.Volim li Rihanu?

8.Jeli mi Naj prijateljica bila Rea?

9.Jesam li odmah primila ovaj blog ili sam malo razmislila?

10.Jeli ovaj blog samo o Winxu?

11.Kupujem li OK?

12.Koliko imam lutka,Winx,od njih 4?

Nadam se da vam pitanja nisu pre teška! A sada ono Winx:

Stvar je u tome za koju pijesmu glasate, za onu od Muse, Stelle ili Flore? Vi napišite i tko pobijedi od tih Winxica dobiti će jednu divnu sliku! Evo Winxica i njihovih pijesama!!!!

MusaStellaFloraTo je to, pa se vidimo, u nedjelju, ne ovu, novi post!!!

bb

BY:Arijana

adventureworld @ 14:41 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare
subota, veljača 2, 2013
Ćao, ljudi!!!! Evo prvo da vam kažem da neznam promijeniti veličinu slova pa do tada će biti još uvijek ovakva.(; I da kažem da mi je jako žao što je WinxFunkyClub prestao raditi!!!!): I da vam kažem, za one koji ne znaju da neznam o čemu WINX da pišem, pa ću pisat o jednom stvarno super flmu!!!! Pokušat ću stavit snimku, s you-tube-a no ako ne uspije, dat ću vam ime pa sami skinite ili pogledajte na you-tube-u. No prvo imamo 2 nagrade. 1. i 2. mijesto! Na pitanje tko je izmislio winx, Prvi pobijednik je Gaby!!!!! A drugi je Hely!!!! Gabi je osvojila ponudu bloga na ovom blogu, to je još jučer dobila... A Hely je osvojila ovu sliku:

Evo!!! Pobijedila je 2. mijesto!!!!!XD

Evo, mačka ti čestitaXD HeHe! Pa, krenimo mi na post o Narniji, to ima 3 filma i 5 knjiga, ova zadnja dva dijela još nisu izašla kao filmovi :P. Krenimo dakle malo.... Prvo nešto ne vezano uz ovaj post! U prvom sam postu rekla da su mi naj bolje prijateljice Lara i Eva. A ono od prek jučer one crtaju pričaju, igraju se... A mene ostavile u kut samo me pogledivaju!!! Čula sam kako Eva govo ri Lari:

-A vidi je! Očajno joj treba društvo!

A Lara njoj:

-Ma, pusti je!!! Nije naš tip!

A prije je Lara stalno visila po meni i udarala me u mozak!!!!! Ja to trebam!!!! Vratit ću ja to Lari!!!!!!!! No dobro krenimo na post. I da malo promijenim boju slova i to...

Evo ga!!!! alo promijenjeno!!!!!XD

Krenimo mi na prvi dio Narnije. Da vidimo dijeluje li snimka:Valjda vam radi... A sada pričanje o tom dijelu:

Ovaj dio narnije je naj zapetljaniji!!!! Dolazi od četvoro dijece:Peter, Lucy, Susan i Edmund. Njihova je država u ratu, pa ih mama šalje u Englesku, Britaniju. Oni su u nekoj kući, igraju se skrivača i ako ne smiju. Lucy se skrije u ormar, i kad ide malo dublje, padne u snijeg. Ništa ne shvaća... Ide dalje i sretne čudnog stvora. On ima darove. Oboje se preplaše no na kraju su prijatelji. Lucy i on idu u njegov dom i tamo piju čaj, on joj odsvira neku tradicionalnu pijesmu. No ona ima kletvu. Kad završi ispriča joj priču kada je jednom morao oteti djevojčicu. Kad se Lucy vrati kući, ispadne da je u stvarnosti, njihovom svijetu, prošlo samo 2 minute a u Narniji sat vremena i više, oni joj ne vijeruju.....

Nebi bilo pošteno da vam sve ispričam, ne?

Sada drugi dio, no od njega nemam snimku.

Prince Caspian:

Stvar je o tome da kraljica rodi. No to nije Princ Caspian. A kralj želi da njegov sin bude kralj, a ne Caspian, pravi princ od pravog kralja, koji je mrtav. Caspian je protijeran, a narnija je gotovo sva umrla... Princ Caspian pozove kraljeve iz davnine: Lucy, Susan, Peter, Edmund. Oni dođu preko magije. Nađu patuljka kojeg je taj zli kralj lovio. On je skoro potopljen, no oni ga spase. Pitaju ga što on zna o tome zašto su opet tu, i shvate... Da je Narnija sva u ruševinama... To ih začudi...

Dalje sami otkrijte kad ga pogledate na internetu ili ga skinete, samo da vam kažem da se prvi dio zove: The Witch, lion and wardrobe.

Treći dio... Putovanje broda Zorogaza, mislim....:

Ovdije su samo Lucy i Edmund, jer su Susan i Peter prestari za Narniu, više nemaju što za naučiti. Ovdije se pojavljuje njihov glupi rođak čije ime neznam.... Ovdije dođu u Narniu preko slike tog broda. Slika počne izbacivati vodu... I kada plivaju dođu od jedantup u Narniu tamo je to Caspianov brod. On ih pokupi i upozna što se događa. Ovaj put ih nije pozvao... Sami su došli jer je zlo probuđeno. To je loše. A njihov glupi rođak se svega boji i cvili....

To je to i od ovog govora. Pogledajte ove filmove. Pa to je to od posta

bb

By:Aijana

adventureworld @ 10:08 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Arhiva
« » vel 2013
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
Cursor
 • cursor
  Christmas Blue Star
Mirta, moj omiljeni lik iz Winxa
Anketa
Vjerujete li u vile?
O blogu
30. studenog 2012. ovaj mi je blog darovala bivša blogerica imena Nejra.
Prvotno se zvao Adventure world, a ja ga preimenovah u Winx Club Teen Girls. Taj naziv prestao je odgovarati mojoj osobnosti, stoga se sada zove Book of Winx jer to ime obuhvaća dvije stvari o kojima ovisi moja sreća: knjige, odnosno priče, i Winx.
Za neke, Winx je beznačajan crtić. Meni Winx znači sve. To su moje najbolje prijateljice i uzori. Sve što sam postigla u životu na neki način dugujem Winxu. Vodile su me i pokazale mi kako da se razvijem intelektualno, a pomogle su mi ući u svijet mašte, u kojem sam igrom slučaja i ostala. Ovaj blog posvećujem pretežno tim divnim vilama, ali ovdje ćete naći i neke donekle intimne ispovjedi u postovima, rasprave o knjigama i slično.
Uživajte!
Index.hr
Nema zapisa.