Let me tell you a story about Winx...
♦Book of Winx♦
Anketa
Koja je vaša omiljena Winxica?


Brojač posjeta
16975
music
About me

Zovem se Arijana. Rođena sam 19. listopada 2003. godine u Rijeci, u Hrvatskoj, gdje živim i sada, a na internetu se najčešće pojavljujem pod nazivom Goth_Fairy_.
Tko sam ja?
Za neke sam ekscentrik u crnom, za neke uobičajena i vrlo prijatna osoba. Ja sama sebe identificiram kao pripadnika gotičke subkulture, vještog sanjara (kao što kaže H. P. Lovecraft u Sanjanom pohodu na nepoznati Kadath), još donekle neiskusnog pisca i donekle iskusnog čitatelja.
Većinu vremena provodim strastveno učeći, jer edukacija uistinu jest jedna od mojih najvećih strasti, čitajući neku knjigu, stresno pišući vlastitu knjigu ili poeziju ili jednostavno filozofirajući. Osim toga, često gledam filmove iz 1. pol. 20. st., anime ili se bavim svojom kolekcijom Winx lutaka.
Volim jesen, povijest, Hrvatski jezik i književnost, fantaziju, horror, glazbu itd..
Ako me želite bolje upoznati, slobodno potrošite malo dragocjenog vremena na moj tematski šaren blog.
Instagram
@BookOfWinx
Blog - studeni 2014
utorak, studeni 25, 2014


Sa vama sam dvije godine!

Zapravo, moj blog slavi drugi rođendan u nedjelju, ali kako imam gust raspored i nikako ne stignem pa sam odlučila sada napisati kratki post o rođendanu mog bloga i još nečemu što sam pronašla. Da, istina je, moj blog slavi drugi rođendan. Dvije godine ja vama pišem i ispišem na ovu stranicu moje dojmove o Winxu, tu iskaljujem svoju ljubav prema Winx-u i sve ostalo. Prvo ću vam reći da ću za Božić dobiti Winx čovječuljka, znate ono što ima u konzumu, haha. Jedva čekam, ugl. skrećem s teme, SA VAMA SAM DVIJE GODINE! Malo ću vam pisati što očekujem da ovaj blog bude u sljedećih godinu dana, zašto mi je ovaj blog važan itd..Što očekujem od bloga u sljedećih godinu dana?

Pa nemam neka prevelika očekivanja. Moj blog je dosegnuo, ili kako da kažem, ostvario što sam ja očekivala od njega, a to je 10 000 posjeta, koje sam već prošla. Facebook stranica mu ima 580 like-ova i ljudi koji su like-ali su često aktivni i za svaku sliku uvijek dobijem puno like-ova. Moja su još očekivanja od bloga.... pa sada ih više i nema. Smislit ću ih ja, pa ću reći u jednom postu koja su moja očekivanja haha.

Što meni ovaj blog znači?

Pa, na blogovima sam saznala mnogo toga o Winx-u. Stvorila sam mnoooooge uspomene i upoznala i stekla mnoge nove prijateljice, a i prijatelje. Ovaj mi blog puno znači jer na njemu pišem o onome što naaaaaajviše volim-Winx Club. A meni i najmanja olovčica na Winx znači sveeeee,

P.S. 23.11.  je Miley Cyrus bio 22. rođendan, pa neka je i njoj HB!♥

Što mi daje inspiraciju za pisati članak?

Paaa.... kako kad. Recimo, onaj post koji sam pisala o tome da nije važno koliko godina imaš, uvijek možeš voljeti Winx, za taj post inspiraciju sam dobila iz jednog događaja. Dakle ponekada u nekim događajima u mome životu, jednostavno dobijem ideju za post. Jednom, kada su još bile Womenice, napisala sam post u kojem sam rekla da ne smijemo odustati od naših blogova, inspiraciju sam dobila iz jednog mog sna. Na razne načine ja dobivam ideje.....

Zašto još uvijek vodim blog?

Jedan od razloga- da se mogu pohvalit da vodim blog o Winx-u ali to je manje važno... pa vodim ga jer mislim da kao što i ja neke bligove volim i pratim ih, možda tako netko i moj te bi bio/bila jako tužna/tužan da ja ukinem ovaj blog. A i ja obožavam voditi blog! Tu mogu napisati što god hoću! Nitko mi ne može reći: krivo si to napisala! Može me ispraviti ako pišem nešto o Winx-u pa slučajno pogriješim, ali ne i ako pišem svoje mišljenje.Eto, sada idemo dalje s postom. Sada ću vam pisati o svemu i svašta što sam našla. Hmmm... Zvuči fora-Sve i svašta što sam našla. HaHa. Nego, postaviti ću vam neke slike koje sam našla koje su mi zakon.Nisam našla za Musu i Aishu.

Neda mi se prevodit, probala sam na prevoditelju za Stellu ali ja taj prevoditelj ništa ne razumijem.

<zakon slika

Znam, znam prekratak je post, obećajem da ću napisati jedan duuuugi. Dobro, ne predugi jer vam se onda nebi dalo čitat. Ali biti će kao tri ova, ili dva, još ćemo vidjet. HaHa, ali biti će dug obećajem. komajte i to je sve bb, o i da, komajte imsexyandinowit.blogspot.com i to je sve bbadventureworld @ 19:53 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
subota, studeni 15, 2014
Ovaj post pišem jer sam saznala šokantnu vijest! Prije Winx-a je bio jedan potpuno isti crtić koji je izašao 2001.! Imao je samo 15 epizoda i to je bio uvod u Winx! Staviti ću vam neke slike i reći više o tome, a zvao se Magical Bloom!Ovako su izgledale, prvo je Stella, pa Bloom pa Musa pa Flora pa Tecna (Aishe nema jer je to bio uvod u prvu sezonu a ona dolazi tek u drugoj) Sada ću vam reći kako sam ja saznala za ovo.

Jučer sam čekala u holu moje škole trening, s Laurom i Majom. I Maja je mene, opet, počela ispitivati zašto ja još uvijek volim Winx. Počinje mi ići na živce, no dobro. I tako u razgovoru ona je rekla da je Winx postojao i u doba kada je njezina mama bila mala, a nije, i Laura mi je rekla da se zvao Magical Bloom. Ja nisam mogla vjerovati, svugdije i na stranici i svugdije će pisati da je prva epizoda Winx-a izašla 2003. godine, ja sam ponosna na to jer sam se ja rodila te godine. Odlučila sam istražiti na internetu i izašlo mi je da je to bio samo uvod u Winx. Mislim, Musa ima zelenu kosu! A Flora ljubičastu! Još OK za Floru ali pogledajte Musu! Dakle, imao je samo 15 epizoda i prva m je epizoda izašla 2001. znači da Majina mama nije mogla znati za to i da ili je Maja lagala ili je njezina mama to gledala i primjetila kad je već rodila i Majinog brata i sve to jer je nemoguće da je njena mama toliko blada jer Maja ima i starijeg brata prema tome niš od toga. Sada ću vam staviti slike na kojima je svaka Winx-ica zasebno transformirana.

Stella:Musa:Tecna:

Sada si vjerojatno postavljate nekoliko pitanja. Ja sam si postavljala ova i sada ću vam i odgovoriti na ta pitanja:

TRIX?

Da, bile su i Trix. Ali neznam puno o njima. Nekako su izgledale odraslije i kao prave pravcate one prastare vještice koje su unštile Bloomin planet Domino. Nisam našla čistu sliku pa je malo mutna:POČETNA PJESMA?

Pjesma na početku epizode je ista kao i u 2. te 3. sezoni Winx-a. Našla sam video pa ću vam ga staviti pa pogledajte:Našla sam i video na kojem piše da je prva ideja izašla 1999. godine, ali i dalje ono što znamo o Winx-u je istina! Nastao je 2003., to sad govorim za Winx, ovako izgledaju kako izgledaju i samo su naše sadašnje presavršene  Winx stvarne, ali Magical Bloom je bio uvod i da njega nije bilo vjerojatno nebi bilo niti Winx-a. Ali, kao što znate ovo vam govorim jer ja vjerujem da Winx postoje, Winx koje sada poznajemo su jedine istinite i prave Winx Club. Dok sam ovo pisala mi je suza došla na oko haha (,:

Možda su im ovo nekakvi predci, neznam...haha (,:

WINX CLUB STORY PART 3

Roxy je pozvala sve Winx-ice jer se sjetila da možda zna kako se ova zla čarolija može poništiti. Izvadila je jednu jako prašnjavu knjigu na kojoj je velikim tiskanim slovima pisalo: VRAĆANJE U PROŠLOST.

Stella: Ti, kako se ono zoveš?

Aisha: Roxy, Stella! Roxy!

Stella: Da, Roxy, misliš da možeš poništiti ovu čaroliju?

Roxy:Da, mislim da znam, ovo što piše u ovoj knjizi je samo priča ali je čarobna, davno mi ju je tata čitao, kada mi je bilo možda 9 godina, moja majka mi je pred 1 godinu rekla da je priča istinita! Možda je onda i ova čarolija! Izvoli Bloom.

Bloom: Da, Roxy, mislim da je. Ali piše da se mora čekati dok se ne dobiju i stare moći i sve, te se tada može poništiti.

Tecna: Onda ćemo čekati!

Čakale su jako dugo, tjedan i više, dva tjedna, moći nisu dobile. Flora je bila u šetnji, i naišla je na starog neprijatelja, vrisnula je te se vratila k ostalim Winx-icama.

Flora: Sjećate li se onog trola kojeg su Trix imale....Ja sam.......Vidjela sam ga!

Bloom:Molim?

Flora: Istina je, krenuo je prema Alfei!

Kada su joj sve povijerovale već je bio ovdje i počeo uništavati Alfeu.

Musa: Kako ćemo se zaštititi bez moći?!

Bloom: Izađimo, možda možemo nešto i bez moći!

Kada su izišle van, trol je prišao Stelli. Stella je vrisnula i pogodila ga čarolijom Zraka Sunca.

Aisha: Stella ima moći!

Musa: Sve ih sada, ponovno imamo!

Sve Winx: Winx, transformacija!

<Nickova verzija ali najbolja koju sam našla

Bloom: Pa...pa ovo su naše stare moći!

Stella: Ajme Bloom! Pogledaj me! I u staroj odjeći izgledam prelijepo!

Sve Winx: HaHaHa, Stella!

Musa: Pa, hoćemo li ovog trola naučiti pameti!?

Aisha: Jedan sam korak ispred tebe Muso! Napad tsunamija!

Stella: Winx, udružijmo se!

Sve Winx: Winx club-sve zajedno!

Kada su završile sa borbom sve se vratilo u normalu.

Flora: Znate, sviđaju mi se nove moći, ali jaaaaako mi nedostaju naše stare moći (,:

KRAJ

Ovo su videa koja sam našla i želim da ih pogledate, samo mi je u ovom prvom malo ružno što za ove neke, a posebno za Nabua i onog Icy-nog ljubimca piše RIP. ),:

To je sve od posta , ako vas zanima više o Magical Bloom istražite na internetu.(: bb P.S. hvala na slici Karlo
adventureworld @ 11:30 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
nedjelja, studeni 9, 2014


Jaaaako rano pišem post jer je jako malo vremena ptošlo od zadnjeg posta, a pišem ga jer sam dobila super ideju! Napisati ću post o tome koje bi egipatske božice ili bogovi bile Winx-ice! Hah, da već znate da ja uvijek pišem neobične postove koje nitko nikad nebi napisao haha. Evo imamo i novi dizz, napravila sam ga na piZapu, a kako imam i neobične dizzove i ovaj je neobičan jer uvijek imaju neku porukici, ovaj je o Charmixu. Nadam se da vam se sviđa, trebala sam ga staviti krajem mjeseca ali bi onda bio jako kratko na blogu jer bi stigao i božićni dizz i sve to pa sam ga sada stavila. Krenimo mi na post o tome koji bi bogovi bili Winx-ice.

Stella-Ra Ra je najvažniji bog u egipatskoj mitologiji, tjst. najjači. On je bog Sunca popodne, a Stella je vila sjajnog Sunca. Prema tome mislim da je Stella u egipatskoj mitologiji bog Ra.

 

 Flora-Izida

 

 

Izida je najljepša i najbrižnija božica. Ona je žena i blizanka boga Ozirisa te majka Horusa. A usvojila je i sina svoje sestre Naftis, Anubisa, te ga odgojila. Također je i božica ljubavi i majčinstva. Zbog toga što je tako brižna i draga, ona bi bila Flora u egipatskoj mitologiji.

Tecna-Seshat

Seshat je žena boga Thotha, njih dvoje su bogovi pisanja i pameti. Nema boga ,,tehnologije,, ali mislim da bi Seshat kao božica pisanja i pameti bila u egipatskoj mitologiji Tecna.

Aisha-Nun

 

Aisha bi zapravo trebala biti Nunova žena Naunet ali nisam našla njenu sliku. Nun je prvotni ocean i iz njega su nastali ostali bogovi i cijeli svijet. Budući je Aisha vila valova i mora mislim da je ona u egipatskoj mitologiji Nun.

Bloom-FenixEgipat

Kina

 

Fenix (Phoenix) je ustvari kineski bog, ali jakooo sličnog boga imali su i egipćani. U 2. sezoni Darkar je nešto bio prizivao Fenix-a i zato je Bloom bila zla, epizoda se zove ,,Fenix je oslobođen,,. Zato mislim da je Bloom u egipatskoj mitologiji Fenix tjst. Phoenix.

Musa-Selkis Nisam mogla odlučiti da li bi Musa bila Selkis ili Ma´at, Ma´at je božica pravde i istine a elkis je liječnica i božica škorpiona. Mislim da joj iz nekog razloga više paše Selkis. Nisam našla božicu glazbe pa je Musa u egipatskoj mitologiji Selkis.

Također mislim da bi Daphne bila Ptah, Roxy možda Anubis..... Neznam, krenimo mi na nastavak priče!STORY PART 2

Ništa se nije promijenilo, ništa osim Winx-ica. Sve su bile u svojoj staroj odjeći! Začuđeno su se pogledavale dok Tecna nije rekla:

Što se dogodilo?

Stella: I dalje nemamo moći!

Bloom: Ovo nema smisla! Što se događa!?

Aisha: Ovo nije normalno!

Tecna:Moramo ovo prijaviti Faragondi!

Brzo su stigle do ureda ravnateljice, a ona ih je gledala kao da su pale sa Marsa.

Flora: Ništa drugo u cijeloj Alfei se nije promijenilo.

Musa ju je začuđeno pogledala.

Aisha: Musa, što je bilo?

Musa: Jeste li čule Floru. Ima tako sramežljiv glas! Kao što je imala prije 4 ili 5 godina.

Faragonda:Meni zaista nije ništa više jasno. Ovakav slučaj se nikada nije dogodio!

Bloom: Mogle bismo otići u knjižnicu, možda nam Daphne i knjige mogu pomoći da shvatimo što se događa!

Stella: I zašto Tecna ima noćne more!

Stigle su u knjižnicu....

Kada ih je Daphne ugledala knjiga joj je iz ruku samo pala na pod.

Daphne: Bloom... Š...Što vam se dogodilo?

Bloom: Niti mi neznamo! Zato smo došle tebe pitati za pomoć. tecna ima noćne more o 1. i 2. godini u Alfei, naše moći su nestale i izgledamo kao pred 5,4 godine!

Flora: Posoji li neka knjiga o čaroliji pomoću koje se ovo može dogoditi?

Tecna je pogledala Daphne i upitala: A tko je ovo?

Sve su je začuđeno pogledale.

Aisha: Tecna, kako to misliš? Pa to je Daphne, Bloomina sestra!

Tecna: Zar nisi prije izgledala....drugačije?

Daphne: Mislim da znam o kojoj se čaroliji radi.

Daphne je izvadila knjigu vještičjih storokineskih čarolija.

Daphne: Da! Čarolija vraćanja u prošlost. Koristile su je mlade vještice iz zafrkancije, dok jednom jedna vještica nije pogriješila i čarolija postaje... O moj Bože....

Bloom: Što postaje?

Daphne: Postaje... trajna....

Stella: Molim?

Daphne: Posljedice su: Gubljenje novih moćiju, vraćanje starih. Vraćanje stare odjeće. Gubljenje pamćenja o svemu što se dogodilo u zadnje 3 do 4 godine.......

Tecna: Možda ja zato neznam tko si ti....

Aisha: Ali stvarno...tko si ti?

Ovaj put ju je čak i Bloom to pitala, kada im je objasnila zašto sada izgleda ovako, Musa je postavila pitanje:

Sve je to ok, ali jedna posljedica se nije još dogodila...

Flora: koja?

Stella: Nismo dobile naše stare moći!Daphne: Piše da se moći zadnje vraćaju, ali cure.... piše da je trajno!

Aisha: Ne može biti! Mora postojati način da se ovo čudo prekine!

Daphne: D tada, živjeti ćete bez Mythixa....

Winx: Bez čega?!

Daphne: Ah....vaše najnovije moći koje ste izgubile u ovoj čaroliji!

Bloom:Znam kako ćemo se svega sjetiti! Sve pročitajmo svoje dnevnike od ove godine!

Stella: Cijelu knjigu?

Musa: Da Stella, cijelu.

Tecna: Moramo znati što se dogodilo ove, prošle pa čak i predprošle godine!

Po putu Flora se sudarila sa Roxy.

Flora: Oprosti.

Roxy: U redu je Flora!

Flora: Oprosti mi se znamo?

Roxy: Pa naravno! To sam ja, Roxy. Prije dvije godine smo se upoznale!

Flora: Oprosti, Roxy, na mene i Winx je bačena čarolija i ne sjećamo se ničega od pred manje od 4 godine.

Roxy: Mislim da znam nešto o toj čaroliji! Znam kako se treba poništiti! Prati me!

Flora: U redu.

Roxy: Moramo i ostale pozvati!

NASTAVITI ĆE SE.....

To je to od današnjeg posta, komajte bb

 

By:Liar_Arijana_King Tuth

adventureworld @ 12:01 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 5, 2014


Evo i ja pišem novi post. Malo neobičan ali kakav bi ovo bio blog da ne pišem samo o neobičnim temama. A ova zaista je i mislim da je još nitko nikad nije napisao. Barem ne od onih koje ja znam. Pišem ovaj post slušajući pjesmu prve sezone ,,Siamo Le Winx,, Odite na You Tube i obavezno poslušajte. Ona mene podsijeća na prvu sezonu Winx-a ali ne toliko da mi suza dođe na oči. Inspiraciju za ovaj post mi je upravo dala jedna ,,himna,, Charmixa. Uistinu je prelijepa pjesma i kada sam je prekjučer ponovno čula sam se skoro rasplakala. Dakle staviti ću vam nekoliko winx pjesama koje me podsijećaju na ,,stare Winx dane,, (mislim na prvu, drugu, treću i možda čak i četvrtu sezonu) Također ću reći da je danas rođendan jednoj meni jako dragoj glumici koja je umrla, Vivian Leigh. Neznam koji joj je to rođendan ali ja sam negdje u javnost morala napisati pa ću na blog da nam jako fališ Vivian i da se nadam da ti je lijepo u Zagrobnom životu, i hvala ti što si glumila Cleopatru u jednome filmu bila si uistinu prelijepa, bila i ostala. Počivaj u miru, blagoslovio te Oziris (,:♥ Krenimo mi na post.

1.

Invincibile CharmixOva mi je pjesma dala inspiraciju za ovaj post. Sjećate li se vi ove pjesme? Meni je i sada došla suza na oko koliko sam povezana sa Winx-om i ovom pjesmom, tako mi nedostaje Charmix! Ovo je uistinu prelijepa pijesma, na talijanskome je ako se čudite zašto ništa ne razumijete haha. Nedostaje li vama 2. sezona i Charmix? Meni jaaaaaakooooo! (,:

2.

A Magical World Of WonderSjećate li se filma Winx Magical Adventure? Ova je pjesma bila na početku. Ajme, uvijek se rasplačem kada gledam početak toga filma, nedostaje mi i 4. sezona i prvi filmovi! Tamo je još Believix bio i Roxy! Sjećate li se kako Roxy prvo nije vjerovala u vile. I u toj sezoni nije bilo Trix-a. Samo ona četiri čarobnjaka, koji su prvo mislili da je Bloom vila sa Zemlje. Ajme, dobra vremena♥

3.

BelievixOva mi pjesma nedostaje.... jako... Svaki put kada se Winx transformiraju nadam se da će se Believix vratiti... To mi je bila jedna od najdražih transformacija, ustvari možda mi to i jest bila najdraža. Ne mogu se odlučiti, jer su mi u Believixu imale Bloom, Flora i Stella malo prekratke suknje ali mi je sve ostalo bilo presavršeno.

4.

EnchantixEnchantix... Treća sezona.. sjećam se kada se Tecna žrtvovala za Andros, i kako je Aisha bila oslijepljela zbog Valtora. Da vas pitam, sjećate li se vi onog Darkara? Pa kad je on Bloom pretvorio u tamnu vilu pa su Trix bile ljubomorne... Mislim da mi je 2. sezona najdraža. Ma da još uvijek znam pomiješati Valtora i Darkara haha

1. i 2. sezona (sjećate se kako je Musa imala kratku kosu?)

Drugi dio posta je dakle priča, koju sam uitinu dobro smislila, nadam se da će vam se svidjeti, vidite čini mi se da će ovo biti malo duuuuuži post. haha, ovo je prvi dio priče, priča se zove Ponovno na početku....

Ponovno na početku, part 1.

Bio je to uobičajan dan u Alfeji. Bilo je jutro, možda 7 sati ujutro. Tecna je imala noćnu moru. Bila je zarobljena i vidjela je poznatu osobu, kada je shvatila tko je to probudila se i samo viknula njegovo ime: Darkar!

Bloom ju je prva čula i brzo dotrčala u Tecninu, Aishinu i Musinu Sobu.

Bloom: Što si to rekla?

Tecna: Oh Bloom, nikad nećeš pogoditi koga sam sanjala. Brzo probudi ostale!

Kada su se sve probudile i pripremile da dan započne, prvo su pitale Tecnu što je bilo. Flora je također skuhala čaj.

Tecna: Sanjala sam.... Darkara!

Stella:Koga?

Aisha: Pa Stella kako se ne sijećaš? Druga godina kada sam ja zajedno sa Pixie-ima stigla u Alfeu! Protiv njega smo se borile!

Flora: Začarao je Bloom te je bila zla.

Stella: Onaj koji je tražio knjige? Sada se sijećam! Zašto biš ga ti Tecna sanjala?

Tecna:Neznam ali osjećam se čudno, kao da sam izgubila sve svoje moći....

Musa: Je li to moguće?

Bloom: Sumnjam, trebamo li upozoriti ravnateljicu Faragondu?

Flora: Mislim da to nije potrebno. Mogao je to biti samo ružan san.

Tecna: Ali osjećaj je bio tako stvaran, i osjećam se jako slabo....

Aisha: Moglo je biti bilo što... Bolje da kažemo Faragondi pa neka ona odluči.

POLA SATA KASNIJE

Faragonda: Liječnica kaže da je moguće da je bio običan san. Ali izgleda da je sa razlogom bio takav.

Stella: Možda si jučer razmišljala o tome dobu koje je bilo prije 4 godine, pa si to zato sanjala.

Musa: Mislim da ravnateljica želi reći da se radi o nekakvoj zloj magiji u zraku....

Faragonda: Dobro kažeš Musa, blizu si, radi se o negativnoj energiji. Ali nije potpuno negativna. Neka vrsta čarolije koju svijet još nije vidio. Kao da se prošlost spaja sa sadašnjosti....

Bloom: A Tecnini nam snovi to žele poručiti?

Faragonda: Moguće. Tecna bolje se odmori, sumnjam da će biti još takvih snova.NAVEČER KADA SU SVE ZASPALE

Tecna je ponovno imala noćnu moru. Ovaj je put bila u svojoj staroj odjeći (gore) i bila je pred Alfejom. A tada su se pojavile Trix, također u njihovoj staroj idjeći.

Tecna: NE!

Musa se probudila.

Musa: Tecna što je bilo?

Tecna:Ponovno sam imala noćnu moru. Ovaj sam put bila pred Alfejom, u staroj odjeći, vidjela sam i Trix. Sve je bilo kao pred 4,5 godina.......

Odlučile su i to reći Faragondi.

Faragonda:Ovo je zaista neobično.....Obavijestila sam ostale profesore i nitko nezna o čemu se radi.

Stella je stigla i povikala:

Moje su čarolije nestale!!!!!!

Bloom: Molim? Stella smiri se ,što je bilo?

Stella: Soba je bila razbacana i pomoću magije sam je htijela pospremiti i nisam mogla!

Musa: Ima li to veze sa Tecninim snovima?

Faragonda: Pokušajte vi, ako niti vi nemate svoje moći ovo je opasnije nego što smo mislili!

Sve u pokušale, ali moći nisu imale.

Flora: Zašto se ovo događa?

Aisha: Nemam niti najmanju i najslabiju moć!

Bloom: Ovo je prešlo svaku mjeru!

Stella: Hm, cure ovo biste htijele vidjeti...

Stella je bila kod prozora i zvala ostale, kada su stigle vidjele su da je nebo sivo.

Tecna: Što je ovo? Smog?

Aisha: Oblaci nisu....

Odjednom se pojavio vrtlog, ništa se nije promijenilo, ništa osim Winx-ica......

NASTAVITI ĆE SE......Zaboravila sam vam reći da će uskoro biti novi dizz, sa temom prošlost i sadašnjost Winx-a. Biti će super. To je sve od posta. Komajte pa ću slijedeći put napisati 2. dio priče. Nadam se da niste shvatili o čemu se radi haha to je sve od mene bb (:

By:Liar_Arijana_King Tuth


adventureworld @ 13:57 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
subota, studeni 1, 2014


Evo napokon novoga posta! Oprotite što ste ovako dugo čekali ali mi je ovaj tjedan bio jako natrpan. u utorak sam sa školom išla na izlet u Istru, jučer sam pisala ispit iz matematike, sastavak iz engleskog i lektiru.... a bio je i Halloween.... Nikako nisam našla vremena, jedva da sam i danas! Netko je u prošlom postu u komentar napisao ili napisala: ovo mi je najdraži blog. Molim te tko god da jesi da sljedeći put upišeš ime i nadam se da ćeš i dalje voljeti i posjećivati moj blog (: Dakle, današnji post je o tome da su se na oline stranicu Winxa vratili Winx avatari! Ja ih čekam već 2 godine, ja sam davno počela koristiti tu stranicu i igrati na njoj igre a onda su odjednom ukinuli Winx avatare i igricu ): tako sam izgubila puno prijateljica sa te online igrice, nadam se da će i nju vratiti.... krenimo mi na post.Ovako su izgledali ljudi u online igrici Winx adventure. Mogli ste kupovati odjeću i pričati sa drugima, posjećivati ih uređivati si kuću sve ste mogli! Bilo je super! A onda su negdje 12 Aprila 2011 ili 2012 ne sjećam se dobro ukinuli tu igru. Jako mi nedostaju prijateljice sa te igrice. Ja sam se na toj igrici zvala Lockette haha. Sve ostalo je bilo zauzeto.Prije je stranica izgledala ovako a onda su je u potpunosti promijenili..... Meni je nekako prije bila bolja. I avatari su mi prije bili bolji. Ali ono, Winx se ne može pokvariti. Barem ne meni haha. Ali nedostaje mi sve ovo i mogli ste si skinuti i pjesme prije na toj stranici i sve! A sada se to ne može ):Sada za Halloween je trebao doći novi look i odjeća ali ništa! Ja sam pogledala i ničeg novog nema. Možda stave umeđuvremenu. Ovako nekako sada izgledaju avatari. Ja ću vam opisati svog: Ima malo oči kao kineskinja. Plave su oči. ima narančaste usne. Crvenu kosu. Ponekad stavim da ima svjetlo smeđu kosu. Trenutno nosi jednu Musinu majicu, i čini mi se Aishine hlaće. Nosi Bloomine tenesice mi se čini. i tako vam izgleda moj avatar. Kraj sebe ima Bloominog  ljubimca  haha.Ovako vam sve to skupa sada izgleda.  A sada ću vam staviti sliku mog avatara, malo sam ga preuredila od onog opisa pa je sada drugačiji haha.

Jesam ju lijepo uredila? Pogodite kako se zove haha Pa logično zove se Liar_Arijana hahahahahaha. Malo je zahladilo pa je obukla jaknu . Sad sam vidjela novu odjeću koja je stigla. Nije baš Halloween ali je lijepa . Što da vam još kažem? Evo vam link pa odite na stranicu i igrajte i napravite svoj profil! link: www.winxclub.com/en

Ja oduvijek obožavam tu stranicu nadam se da je i vi obožavate jer što više ljudi posjećuje tu stranicu to je Winx Club popularniji! Što da vam još kažem.... To je sve od posta nadam se da ste se lijepo proveli za Halloween jer ja nisam... duga priča. I to je sve. bb btw. na facebook stranici imam 557 like-ova :Dadventureworld @ 10:59 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Arhiva
« » stu 2014
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
Cursor
 • cursor
  Christmas Blue Star
Mirta, moj omiljeni lik iz Winxa
Anketa
Vjerujete li u vile?
O blogu
30. studenog 2012. ovaj mi je blog darovala bivša blogerica imena Nejra.
Prvotno se zvao Adventure world, a ja ga preimenovah u Winx Club Teen Girls. Taj naziv prestao je odgovarati mojoj osobnosti, stoga se sada zove Book of Winx jer to ime obuhvaća dvije stvari o kojima ovisi moja sreća: knjige, odnosno priče, i Winx.
Za neke, Winx je beznačajan crtić. Meni Winx znači sve. To su moje najbolje prijateljice i uzori. Sve što sam postigla u životu na neki način dugujem Winxu. Vodile su me i pokazale mi kako da se razvijem intelektualno, a pomogle su mi ući u svijet mašte, u kojem sam igrom slučaja i ostala. Ovaj blog posvećujem pretežno tim divnim vilama, ali ovdje ćete naći i neke donekle intimne ispovjedi u postovima, rasprave o knjigama i slično.
Uživajte!
Index.hr
Nema zapisa.